Футболен турнир, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните Сливен

02.10.2015 / 12:47

Есенният футболен турнир, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Сливен стартира днес. В него участие ще вземат училищата от селата в община Сливен, гр. Кермен и 9-то ОУ в кв. „Речица”, съобщи Лилия Радева секретар на комисията.

Първите срещи ще се играят в село Желю войвода от 14.00 ч. на спортната площадка, изградена от община Сливен. Първи футболните си умения ще покажат учениците от селата Желю войвода, Камен, Блатец и Крушаре.

Турнирът продължава утре от 10.00 ч. с домакин 9-то ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" в кв. „Речица”. Там борбата ще е между отбора домакин и представителите на селата Селиминово, Злати войвода и Гавраилово.

В неделя последни на предварителните групи ще домакинстват от ОУ "Христо Ботев" с. Самуилово, отново от 10.00 ч. Домакините ще премерят сили с отборите на училищата в Сотиря, Тополчане и Кермен.

Победителите от предварителните срещи ще бъдат на финал с награди на стойност 300, 200 и 100 лв. на отбор за първите три места. Той ще се проведе на 17 октомври 2015 г. Домакинът ще бъде определен допълнително чрез жребий.

 
 

Copyright © 2008-2019 МКБППМН - Сливен" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев